•  
     

Autóbérlés

Autóbérlés - Autókölcsönzés - Manager TourAzt szeretnénk, hogy az autókölcsönzés Önnek a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Külföldi foglalását online foglalási rendszerünk segítségével is megteheti több, mint 150 ország, 5000 autófelvevő helyén.  

Foglaljon most világszerte egyszerűen és gyorsan! >>>

Autóbuszjegyek

Autóbuszjegy - Nemzetközi buszjegy - Manager TourHozzánk forduló utasaink kényelmes, légkondicionált autóbuszokkal érhetik el európai uticéljaikat, akár egyedi kívánságuk szerint. Nemzetközi buszjegyek értékesítésével kapcsolatos információkért hívjon bennünket bizalommal.
 

Autóbusz és lakókocsi kölcsönzési igényekkel is állunk rendelkezésükre!

Repülőjegy foglalás

Repülőjegy foglalás
Repülőjegyek foglalása és a nálunk foglalt jegyekkel kapcsolatos teljeskörű ügyintézés várja Önt. Nálunk nincsenek rejtett költségek! Többszáz légitársaság ajánlata egy helyen megtalálható. A legtöbb esetben azonnali jegykiállítást és visszaigazolást nyújtunk. Szakszerű ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

 

Vonatjegy

Vonatjegy - Nemzetközi vonatjegy - Manager TourA Manager Tour Európán belüli, nemzetközi vonatjegyek, Interrail bérletek, franciaországi TGV  vonatjegyek beszerzésével is foglalkozik. Jöjjön el hozzánk és vásárolja meg vonatjegyét sorbanállás nélkül.

Szállásfoglalás

Szállásfoglalás - Manager TourKülföldi és belföldi szállását foglalja le nálunk! Garantáljuk, hogy azt kapja, amit megrendelt, mivel partnereink szállásait közvetlenül és eddigi ügyfeleinken keresztül is ismerjük és így ajánljuk. Foglalásával kapcsolatos valamennyi ügyintézést is felvállaljuk.

Kulturális és sport programok

Kulturális programok - Sportprogramok - Manager TourOpera bemutató a Milánói Scala-ban? Új tárlat nyílt a Párizsi Louvre-ban? Esetleg megnézne egy Arsenal meccset Londonban? Vagy egy remek teniszmérkőzést Wimbledonban? Mi beszerezzük Önnek a szükséges jegyet, bérletet, hogy kizárólag a szabadidejére koncentrálhasson. Igény szerint az utazást, szállást is lefoglaljuk alkalmazkodva a sport vagy kulturális programhoz, amit kiválasztott!

Csoportos és egyéni üdülések, utazások szervezése

Egyéni és csoportos üdülés - Manager Tour

Fennálásunk óta mindig nagy sikerrel szervezünk csoportos, céges és egyéni utazásokat, üdüléseket egyaránt. Partnerirodáink munkatársai is jártak a világ majd' minden részén, így igen nagy helyismerettel, kulturális és országspecifikus tudással rendelkeznek. Legyen szó belföldi, vagy külföldi utazásokról, szezonális üdülésről, sítúrák, fly&drive programokról - biztosan számíthat ránk!

Egyéni igényeivel is bátran keressen meg bennünket!

Külföldi konferencia szervezés

Konferencia szervezés - Manager TourMegalakulásunk óta, szakmai partnereinkkel összefogva nagy sikerrel szervezünk külföldi konferenciákat. Akár állami, akár céges rendezvény, kongresszus, vagy sportrendezvény, kislétszám vagy többszáz fő - minden igényt ki tudunk elégíteni.

Kérjük írja le, milyen tervei vannak, mi pedig kidolgozzuk a részleteket!

Tengeri és folyami hajóutak

Hajóutak szervezés - Hajóbérlés a Dunán - Manager Tour

Töltse el Ön is vakációját egy luxus tengerjáró hajón, esetleg adjon nászajándékba hajóutat az ifjú párnak! De ha közeli vizek jobban vonzzák, a folyami hajóutakra is tudunk jegyet foglalni. Amennyiben hajót bérelne a Dunán, mi abban is segítségére tudunk lenni! 
 
Látogasson el hozzánk és tekintse meg kínálatunkat! 

Utazási biztosítások

Utazási biztosítás - Manager TourSegítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb utazási biztosítást, hogy valóban biztonságban legyen egész utazása során. Irodánk az EUB és a Mondial biztosító társaságokkal áll kapcsolatban, így széleskörű alap és kiegészítő szolgáltatásokat tudunk nyújtani Ön felé. Baj esetén sincs egyedül, mert felvállaljuk, hogy segítjük Önt külföldi tartozkódása esetén az esetleges biztosítási ügyintézésben. 

Mondial Assistance - Online biztosítás >>>

EUB - Online biztosítás >>>

Szolgáltatásaink

Ha fontos Önnek az idő és a pénz megtakarítás, vegye igénybe teljes körű szolgáltatásainkat, intézzen mindent egy helyen a Manager Tour Utazási Irodánál.